СЕСТРА ЈЕ ВРИШТАЛА, БИЛО ЈЕ ЈЕЗИВО: Након погибије шкаљарца, породица дошла на место злочина (ВИДЕО)

Новости онлајн

18. 01. 2022. у 10:26

ЈАСМИН Шаховић (42), близак "шкаљарском клану", настрадао је у експлозији бомбе која је активирана даљинским управљачем.

СЕСТРА ЈЕ ВРИШТАЛА, БИЛО ЈЕ ЈЕЗИВО: Након погибије шкаљарца, породица дошла на место злочина (ВИДЕО)

Фото: Printscreen

Главну улогу имао логистичар

Како преноси црногорски портал Побједа, Шаховић је настрадао у близини изнајмљене куће у којој је као подстанар живео са породицом. Сумња се да је у злочину учествовало више особа и да је кључну улогу имао "логистичар" који је јавио бомбашу да је Шаховић изашао из куће.

- Прелиминарни налази указују да је Шаховић убијен експлозивом који је активиран даљинским управљачем док је возило било у покрету. Сумња се да је Шаховић праћен и да је у суровој егзекуцији учествовало више особа - преноси овај црногорски портал информације из истраге.

Наводно, сумња се да је експлозивна направа била подметнута испод седишта возача аутомобила цетињских регистарских ознака.

- Шаховић је био сам у аутомобилу. У тренутку експлозије у близини није било других аутомобила. Од силине детонације његово тело излетело је кроз шофершајбну и одлетело неколико метара даље, а аутомобил је потпуно уништен - преносе медији. Како наводе, делови аутомобила завршили су у околним двориштима.

Сестра је покушавала да дође до тела

Истражитељи су током јучерашњег дана покушавали да скину видео-записе са надзорних камера околних објеката како би се утврдило кретање Шаховића и евентуално уочиле особе које су учествовале у ликвидацији.

- У једном тренутку дошла му је и фамилија. Колико сам чуо, ваљда је сестра покушавала да дође до тела. Плакала је и вриштала. Било је језиво. Тражила је да је пусте да га види - испричао је Побједин саговорник.

Иначе, Шаховић који наводно важи за безбедносно интересантну особу, био је хапшен због преваре.

Црногорски истражитељи, наводно, не искључују могућност да је настрадао у наставку обрачуна "шкаљарског" и "кавачког" криминалног клана, чији је сукоб од 2014. до данас однео преко 50 живота.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

РОМАНТИКА НА НЕШТО МОДЕРНИЈИ НАЧИН: Хотел намењен само старијима од 16 година који знају добро да се забаве