ЈОВАН ВУЧУРОВИЋ: Меморандум отвара сумњу да неки траже подршку у политичко-криминалној организацији Мила Ђукановића

В. К.

15. 12. 2021. у 12:20

НЕ желимо никог унапред да осудимо, али сматрамо да је било важније да се током овога периода, када смо сви констатовали да је овакво стање са владом неодрживо, странке парламентарне већине договарају и да нађу излаз из ове ситуације, него што се сад праве неки чудни споразуми, поручио је за Дан посланик ДФ Јован Вучуровић.

ЈОВАН ВУЧУРОВИЋ: Меморандум отвара сумњу да неки траже подршку у политичко-криминалној организацији Мила Ђукановића

Фото: ДФ

Он је, коментаришући најављени меморандум, који данас треба да потпишу лидери УРА, СНП, БС, АА, Форце, ДП и Цивиса, казао да су мањине свакако биле добродошле у владе које је предлагао ДФ, а да овакви меморандуми буде разне сумње.

-Сетимо се, предлагана је реконструкција Владе, нова влада, враћање мандата грађанима, дакле многе иницијативе су биле на столу, али се увек појављивао неко, углавном Ура, којој је нешто сметало у сваком предлогу, само нису знали да образложе шта им то смета, па се могло закључити да су пресрећни што имају потпредседника владе и да им се целокупна политичка филозофија базира на тиме. Виђећемо да ли су некоме апетити порасли и да ли се покушава нешто одрадити иза кулиса - казао је Вучуровић.

Нада се, наставља он, да то није ничија намера, јер би Црна Гора ушла у велике турбуленције.

-Јер нико не може тек тако да промени вољу грађана од 30. августа. Одговор на то би врло брзо уследио. Парламентарна већина треба да покаже спремност за договор, а не да се траже савезници у политичко-криминалној организацији Мила Ђукановића - закључио је Вучуровић.

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

МЕДЕНИЦИ ПРИТВОР ДО 30 ДАНА: Милош приведен пре два дана на подгоричком аеродрому