КО ЈЕ УБИО ЉУБИШУ МРДАКА? Никшићани траже расветљавање убиства суграђанина

В. К.

10. 12. 2021. у 11:10

ПРОШЛО је више од месец дана од трагичног догађаја – убиства Љубише Мрдака (51), радника обезбеђења никшићке поште, који је изгубио живот покушавајући да заустави наоружане маскиране пљачкаше да отму новац који је био намењен пензионерима.

КО ЈЕ УБИО ЉУБИШУ МРДАКА? Никшићани траже расветљавање убиства суграђанина

УБИЈЕН Љубиша Мрдак, Фото Приватна архива

Љубиша је страдао, преко 400.000 евра нестало. Тренутно је седам особа обухваћено истрагом, али се још не зна ко је повукао ороз на аутомату и усмртио Мрдака, официра ВЈ, припадника Седмог батаљона, члана Клуба доборовољних давалаца крви Свети Сава, учесника литија за одбрану светиња СПЦ у Црној Гори.

У недељу, 12. децембра, у 12 сати грађани Никшића поново ће се окупити на Тргу Шака Петровића са захтевом да се надлежни огласе ко је убио Љубишу Мрдака.

- Државне институције морају да знају да нећемо ћутати на њихову немарност или недостатак храбрости за решење овог случаја и сходно томе ћемо са Трга Шака Петровића послати јасну поруку да нећемо одустати док починиоци овог срамног дела не буду приведени правди. После обраћања државним институцијама блокираћемо кружни ток на 30 минута, након чега ћемо у колони поћи до нове поште и запалити свеће на месту где је наш брат Љубиша убијен. Правда за Љубишу - наводи се у саопштењу групе грађана, која је до сада у два наврата организовала протесте због убиства Мрдака. 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ВАНДАЛИ РАЗВАЛИЛИ ДЕЧИЈЕ ИГРАЛИШТЕ: Простор уређен пре 15 дана, покидана ограда на терену у Бару (ФОТО)