ГЛАСАЛИ "НОВИ МОЈКОВЧАНИ": Забележене неправилности на изборима у Црној Гори, активисти ДПС фотографисани после гласања (ФОТО)

М. СЕКУЛОВИЋ

05. 12. 2021. у 12:56

НА ЛОКАЛНИМ изборима у Црној Гори забележене су прве неправилности.

ГЛАСАЛИ НОВИ МОЈКОВЧАНИ: Забележене неправилности на изборима у Црној Гори, активисти ДПС фотографисани после гласања (ФОТО)

Фото: Демократе

Након што је на Цетињу пријављено да поједини грађани фотографишу гласачке листиће након заокруживања изборне листе, оптужбе стижу и из Мојковца, где се води жестока борба за освајање локалне власти коју држи Ђукановићева ДПС, на чији рачун стижу оптужбе из редова Демократске Црне Горе.

Баш као што је Демократска Црна Гора пре три дана упознала и упозорила јавност на изборне махинације ДПС-а, "нови Мојковчани", иначе познати ДПС активисти из Колашина који су непосредно пред локалне изборе у Мојковцу уписани у бирачки списак, јутрос су обавили своју нелегитимну партијску дужност, саопштиле су Демократе и јавности поделили фотографије на којима су виде Шефко и Алмир Токовић и Милан Дрљевић.

Токовићи/Фото: Демократе

- Гласао је и Михаило Брауновић. То је та чувена ДПС демократичност и "приврженост интересима државе", која се најбоље огледа у чињеници да њихови активисти из других општина имају задатак да "одбране" Мојковац од изборне воље Мојковчана! Још једно у низу планираних понижења које је ДПС спремио Мојковчанима. 

Милан Дрљевић/Фото: Демократе

Наравно, Мојковац ће им данас одговорити онако како заслужују, кажу из табора Демократа, који су са осталим опозицоним партијама у Мојковцу данаима причали о покушају ДПС да задржи власт у Мојковцу.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)