ВЕЛИКА ИЗЛАЗНОСТ У ЦРНОЈ ГОРИ: У Мојковцу до 11 часова гласало је 33,97 гласача

М. С.

05. 12. 2021. у 11:53

У ЦРНОЈ Гори се данас одржавају локални избори у Мојковцу, Петњици и Цетињу.

ВЕЛИКА ИЗЛАЗНОСТ У ЦРНОЈ ГОРИ: У Мојковцу до 11 часова гласало је 33,97 гласача

Фото: Радио Петњица

Рекордна излазност је на биралиштима у Мојковцу, где су бирачи на неким бирачким местима чекали на њихово отварање и пре седам часова. До 11 часова у овом граду гласало је према подацима коалиције За будућност Мојковца 33,97 одсто грађана уписаних у бирачке спискове!

У Петњици је до тог времена гласало 17,43 посто, а на Цетињу до 11 часова гласало је 19,18 одсто.

Фото: РТВ Цетиње

У Мојковцу се надмеће шест изборних листа Уједињена Црна Гора-Уједињени Мојковац, Не дамо Мојковац, коалиција ДПС-СД-ЛП, Демократе, ГП УРА и За будућност Мојковца.

Општинској изборној комисији на Цетињу пријављени су случајеви фотографисања изборних листића, а како је саопштено из изборног штаба СД неколико листића проглашено је неважећим.

У црногорској престоници ''боре се'' листе - Стара гарда ЛСЦГ , Еколошка Књажевина Стара Црна Гора,"Да вратимо понос Црној Гори! ДПС - Мило Ђукановић", СДП и грађани "Свим срцем за Цетиње", "Цетињска УРА - Грађански покрет УРА - Може Цетиње! Може Црна Гора!", "Часно за Цетиње" - СНП ЦГ, које предводи Зоран Мартиновић, "Демократе - црногорско, а светско! Цетиње", које предводи Данило Мрваљевић и "СД - ЛП вазда доследни Цетињу".

На локалним изборима у Петњици учествују Странка Правде и помирења, СДП, Социјалдемократе, Бошњачка странка, ДПС, Демократе, и листа СНП.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

У ТУРИСТИЧКОМ ЦЕНТРУ КОЈИ НУДИ СВЕ МОГУЋЕ ОБЛИКЕ РАЗОНОДЕ: Посетите Тунис, дозволите му да вас потпуно освоји