КОЛАШИНЦИ "НОВИ МОЈКОВЧАНИ": Демократска Црна Гора оптужује ДПС пред локалне изборе у Мојковцу (ФОТО)

М. С.

02. 12. 2021. у 22:51

ДА је криминогени ДПС организација неспособна и невољна за било какву трансформацију у политички субјект који би се бавио политиком на законит и демократски начин то одавно зна свако у Црној Гори.

КОЛАШИНЦИ НОВИ МОЈКОВЧАНИ: Демократска Црна Гора оптужује ДПС пред локалне изборе у Мојковцу (ФОТО)

Фото: Демократе

У прилог томе ових дана говоре и њихове предизборне активности у Мојковцу где су за гласање масовно ангажовани такозвани "нови Мојковчани", који би, према намери ДПС-а, требало ову квазипартију да спасу убедљивог изборног пораза.

Ово је у четвртак вече саопштила Демократска Црна Гора, пред недељне локалне изборе у Мојковцу, уз тврдњу да "од тих, већ чувених "нових Мојковчана" - који би дакле Мојковац требало да спасе воље Мојковчана - многи су познати активисти или синови колашинских функционера ДПС-а који живе и раде у Колашину, што одлично знају сви Колашинци и Мојковчани, а има и лица са криминалном прошлошћу а и садасњосцу".

- Међу познатијим "новим Мојковчанима" су рецимо Брауновић Михаило, Токовић Алмир, Дрљевић Милан и Токовић Шефко. Овим "Мојковчанима" осим што су истакнути дугогодишњи активисти ДПС-а заједничко је још што су - Колашинци! Колашинци на привременом гласању у Мојковцу. Послодавац – зна се! - тврде Демократе.

Демократе су поделиле фотографије на којима се виде Колашинци Алмир и Шефко Токовићо, као и Милан Дрљевић, који су сада "нови Мојковчани" о чему сведочи и приложена фотографија странице бирачког списка.

- Овакви примери које Црна Гора живи и препознаје свакодневно су уједно и најбоља порука свим онима који данас услед заглушујуће медијске халабуке и политикантске граје која за циљ има испирање мозга лако заборављају да од организације која деценијама изиграва изборну вољу грађана, краде изборе, притиска, уцењује, која је девастирала државу и привреду тешко да ико добронамеран било шта друго и може очекивати. Ово је једноставно систем вредности, непроправљиви, деценијама увежбавани начин деловања ДПС-а и то је непорецива чињеница с којом се може суочити на само један начин: убедљивом изборном победом која осликава вољу слободних грађана, кажу Демократе.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)