ЈОВАН ВУЧУРОВИЋ, ПОСЛАНИК ДФ: Постоје сумње да је Божена Јелушић ,,џокер" ДПС-а, надамо се да то није тачно

В. К.

01. 12. 2021. у 17:21

ПОЛИТИЧКИ тренутак је тежак, а изјаве посланице Јелушић неозбиљне, и то није добра порука јавности, посебно кад постоје сумње да је управо она тај ,,џокер" у кога се узда ДПС приликом изгласавања неповерења влади.

ЈОВАН ВУЧУРОВИЋ, ПОСЛАНИК ДФ: Постоје сумње да је Божена Јелушић ,,џокер ДПС-а, надамо се да то није тачно

Јован Вучуровић, Фото Архива Новости

Надамо се да те информације нису тачне и да је Ури ближа платформа ДФ, која нуди коректан договор и једини логичан пут за излазак из кризе, од преласка у табор Мила Ђукановића. Сложићемо се да ДПС у парламентарној већини има идеолошки много ближих од ДФ-а, али је ваљда, у црногорској политици доста било Позитивне ЦГ и сличних превара.

Зато није главно питање иницијатива опозиције, него да ли је УРА спремна да подржи платформу ДФ која каже да треба поштовати вољу грађана која је неприкосновена, без обзира да ли неко воли ДФ или не.

Подсетићемо да је Ури била неприхватљива реконструкција Владе Здравка Кривокапића и било би чудно да одбију још једну иницијативу која нуди политичку стабилност и могућност да се Црна Гора покрене са мртве тачке. А ми се, поред свих гласина, уздамо у посланицу Јелушић да неће попустити, закључује Вучуровић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)