ПОРУШЕНИ БИЛБОРДИ ДЕМОКРАТА: Дивљање на подручју Петњице недељу дана пред локалне изборе (ФОТО)

М. С.

28. 11. 2021. у 00:32

ОСУЂУЈЕМО вандалски и сраман чин рушења и уништавања билборда наше изборне листе „др Албин Ћеман – Демократе – Демократска Црна Гора – Нова снага" који се догодио у селима Врбица и Савин Бор на подручју Петњице.

ПОРУШЕНИ БИЛБОРДИ ДЕМОКРАТА: Дивљање на подручју Петњице недељу дана пред локалне изборе (ФОТО)

Фото: М. С.

Овакви кукавички поступци, под окриљем ноћи, осим што су недостојни насилнички алати политичке конкуренције која ће бити поражена на изборима 5. децембра, израз су и апсолутног недостатка храбрости да снагом истине укрсте аргументе у политичкој арени пред грађанкама и грађанима Петњице - саопштено је из Демократске Црне Горе, поводом инцидента недељу дана пред локалне изборе у Петњиви.

О хулиганским поступцима и начину на који се сучељавате са својим политичким противницима, најбоље ће судити они које сте годинама обмањивали, уцењивали и сличним овој методама - застрашивали.

Они који се боје речи, никада своје грађане неће представјати храбро и достојанствено, а страх од губитка власти је ваш највећи извор окрутности - кажу Демократе, које позивају Петњичанке и Петњичани на победу "над уплашеним хулиганима".

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)