КРИВОКАПИЋ И ДАЉЕ ОДБИЈА ДА СЕ ВАКЦИНИШЕ: Бизарна изјава црногорског премијера - "Код мене расте број антитела, не знам откуд тај феномен"

Танјуг

11. 11. 2021. у 20:30

ЦРНОГОРСКИ премијер Здравко Кривокапић рекао је данас да се неће вакцинисати против корона вируса, јер има довољан број антитела.

КРИВОКАПИЋ И ДАЉЕ ОДБИЈА ДА СЕ ВАКЦИНИШЕ: Бизарна изјава црногорског премијера - Код мене расте број антитела, не знам откуд тај феномен

Фото: Танјуг

- Код мене расте број антитела и не знам откуд тај феномен. На основу свега што знам, читајући литературу, то би се свело на маркетиншки потез. Онога тренутка када број буде испод 100, сигурно ћу предузети одговарајуће кораке - рекао је Кривокапић и додао да ће он увек послушати савет свог лекара.

У Црној Гори последње две недеље расте број оболелих и преминулих од корона вируса, а челници здравствених власти апелују на грађане да се вакцинишу.

Црногорски епидемиолози су запретили да би, ако се настави погоршање здравствене ситуације, ковид пропуснице ускоро могле да буду обавезне за све запослене у јавној управи.

У земљи је до сада вакцинисано близу 55 одсто одраслог становништва, а од почетка пандемије у Црној Гори је преминуло преко две хиљаде особа.

БОНУС ВИДЕО - Српска фабрика вакцина

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ЦРНОГОРСКИ МИНИСТАР ПРАВДЕ ТВРДИ: Темељни уговор са СПЦ биће потписан до краја јуна