ИЛИЈА МИЉАНИЋ: Питање Кривокапићевој влади - Због чега још дозвољава Ђукановићу да се шетка по белосветским метрополама

В. К.

09. 11. 2021. у 09:17

ИЛИЈА Миљанић, функционер Нове српске демократије, упутио је питање „ослободилачкој Влади Здравка Кривокапића“, због чега још дозвољава Милу Ђукановићу „да се шетка по белосветским метрополама и да се удара са дугим лактовима са Борисом Џонсоном а све да скрене пажњу од спржене Црне Горе, уздуж и попреко“.

ИЛИЈА МИЉАНИЋ: Питање Кривокапићевој влади - Због чега још дозвољава Ђукановићу да се шетка по белосветским метрополама

Фото: Приватна архива

- Кум га прозива да је власник ресторана Аман у Венецији где се венчавају стратешке личности подземља и одигравају љубавни ритурали, а спржени Никшић ових дана доживљава коначну провалију након наводне продаје - предаје чувених Боксита пољском оператору. Након раубовања извесног власника Боксита Веселина Пејовића за кратки рок отплива у оф шор дестинације око 100 милиона евра од експлоатације црвеног злата. Све рађено без икакве контроле експлоатације, чиста рауб пљачка  а контроле државе нема до дана данас. Зашто господо из ресерног Министарства нисте преиспитали растурање експлоатационих лежишта на најприземнији начин. Инспекцијских служби ни уплеће  у даноноћној некотролисаној рауб- експлоатацији из XVIII века. Понеко прошетао од надлежних државних  органа и наравно зажмурили и непосредно учестовали у сахрани милијарди вредности налазишта некадашњег гиганта црвеног боксита у Европи. Од преиспитивања приватизација расутих предузећа ни од ове Владе апсолутно ништа, већ се ћути и само гледа Ђукановићев воз, који трпа, носи и гута све пред собом, а још у отпоздраву заувија као у ратне дане 1941. год. Струковни посланици са струком савијају прсте, стежу језик а ко има бркове нашкиљи као да нишани голуба у лету. Нажалост ради се о струковним  привредницима позиције, који су сада на власти, где нико не проговара о хазарду, који се дешава у никшићким Бокситима. Вероватно се зорној Влади и посланицима, удобније љуљати код секретарица уз пиковања по фејзбук профилима за  тражења дестинација за славље пред новогодишње празнике. Ура пролетери? Растрчао се председник Монтенегра, код Независне домовинске Хрватске да се Милановићу окачи о врату да га вози ка спасењу од затвора - рекао је Миљанић.

- Мало народа зна да се на Ивановим коритима, налази „Катедрала знаности и уметности“ и више од 15 година здање одише усташким покличима Секуле Дрљевића и мењају се све школске установе Монтенегра да се оманђијају.Уче плагијете; Живка, Шерба, Новака, Аднана а звони ново монтенегримско звоно а никако да се примакну Цетињском манастиру. Уче кажу: милтикултуралну, мултиетичку, евроатланску, клероцрногорску секту Мираша Дедејића, мултискладну грађанску музику зпадних нота и свега другог отрова за ново младалачко скрнављење детињег мозга. Све то прати добра кухиња која их одржава у зулум башти Алије Ђерзелеза - Иванова Корита. Веле озбиљна музика издише од Јадранке и читаву ноћ се евивиче док не падну сви од лелека, а Драгиња игра и игра и игра и  плеше и мења сукњице црвене боје а шалове обавија  од зеленбаћа да боље вришти. Зашто не учите о чувеном боју 15 .јула 1941. год. код Кошћела на путу Ријека Црнојевића-Цетиње, када је мајор војске Краљевине Југославије Кусовац очитао лекцију италијанском батаљону  који су дошли да помогну сепаратистима Секуле Дрљевића и доживели тотални бродолом. О овој славној бици се ћути 70 година, зато да се не замере западним глобалистима а данас и НАТО пакту - каже Миљанић.
- Млади, немојте низ длаку,јер бићете длака која властитом грлу смета. Све што се Србима дешава сматра се за својеврстан напад на православље. У тој борби једини савезник нам је Бог. Али Срби су спремни да отрпе до краја за косовски завет и за Његошеву капелу на врху Ловћена - закључује Миљанић.

БОНУС ВИДЕО: НАПАД НА ЦЕТИЊСКУ СВЕТИЊУ: Хулигани упали у манастир

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)