НОВА БРУКА У ЦРНОЈ ГОРИ: На ТВ Подгорица водитељка на најприземнији начин говорила о убиству Љубише Мрдака (ВИДЕО)

Novosti online

24. 10. 2021. у 16:18

ПОВОДОМ срамне изјаве новинарке у дневнику недавно основане ТВ Подгорица у којој је на најприземнији начин говорила о убиству Љубише Мрдака у Никшићу, који се супротставио пљачкашима новца испред поште у том граду, реаговао је Славен Радуновић, шеф посланичког клуба ДФ-а у Скупштини Црне Горе.

НОВА БРУКА У ЦРНОЈ ГОРИ: На ТВ Подгорица водитељка на најприземнији начин говорила о убиству Љубише Мрдака (ВИДЕО)

Фото: Принтскрин ТВ Подгорица

-Та ТВ је сада под покровитељством Главног града и градоначелника Подгорице Ивана Вуковића. Ова телевизија и њен дневник су слика и прилика бораца за “вртање ЦГ на прави пут”. Овако Дарко Шуковић, Иван Вуковић & co. троше новац свих грађана Подгорице, предвиђен за пружање сервисних информација - рекао је Радуновић.

Он се нада да ће реаговати нека од НВО које се баве оваквим примерима фашизма и примитивизма финансираним јавним новцем и не само реаговати, већ исте пријавити надлежном органу, јер то је њихов посао.

- А, наш посао, нас који се бавимо политиком, је да ове реликте 1948. побришемо с политичке сцене и гурнемо у историју, све са омиљеним им Брозом, Ђиласом, Јовом Капичићем и Вељком Милатовићем - казао је Радуновић.

Незванично сазнајемо да се ради о новинарки Мирки Девић из Ивањице, која је, наводно као чврсти кадар ДПС-а била ангажована у Радио Беране. Прича се да јој је супруг својевремено радио у ЦБ Беране, а наводно сада у Специјалном полицијском оделењу. У Подгорици се може чути да је вођен поступак против њега због малтретирања ухапшених литијаша. 

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

БОНУС ВИДЕО: ПОЛИЦАЈАЦ ОДЛОЖИО ОРУЖЈЕ ПА СЕ ПРЕКРСТИО: Уз Божију помоћ органи реда сачували манастир

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)