ПРЕМИНУЛА ПОРОДИЉА НИЈЕ ИМАЛА КОРОНУ: Директорка КЦ ЦГ - Транспортована је животно угрожена у нашу болницу

Б. Дабић

21. 10. 2021. у 10:52

ДИРЕКТОРКА Клиничког центра Црне Горе др Љиљана Радуловић потврдила је да је два дана након порођаја преминула породиља А. Х. (26) у Клиничком центру Црне Горе.

ПРЕМИНУЛА ПОРОДИЉА НИЈЕ ИМАЛА КОРОНУ: Директорка КЦ ЦГ - Транспортована је животно угрожена у нашу болницу

Фото ПР центар

Млада жена се породила у Општој болници Бар.

Директорка Клиничког центра Црне Горе истакла је да преминула није била инфицирана вирусом корона. Закон о заштити личних информација пацијената, објаснила је др Радуловић, не дозвољава да се у јавност изнесе више детаља о преминулој А. Х.

- Тачна је информација да је јуче у Клиничком центру Црне Горе преминула породиља. Закон о заштити личних информација о пацијентима не дозвољава ми да изнесем детаље о породиљи. Могу да кажем да је она оперисана у Општој болници Бар, да је животно угрожена транспортована у нашу болницу, да је урађено све да она остане жива, међутим, терапија није дала очекивани одговор и она је, нажалост, преминула. То је све што могу да кажем због заштите података о преминулој породиљи - казала је Радуловић.

Породиља А. Х. преминула је у среду у Клиничком центру Црне Горе, два дана након што се породила у Општој болници у Бару.

А. Х. на свет је донела треће дете.

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)