МИЛАН КНЕЖЕВИЋ СЕ ОБРУШИО НА ФУНКЦИОНЕРЕ: Преча су им путовања од безбедности земље

Танјуг

18. 10. 2021. у 15:57

НАКОН одлагања седнице Већа за националну безбедност на којој је требало да се разматра извештај о поступању полиције и безбедносних служби на Цетињу уочи и током устоличења митрополита Јоаникија, председник скупштинског Одбора за безбедност и одбрану Милан Кнежевић још једном је апеловао на све државне функционере да им безбедност земље мора бити важнији од службених путовања.

МИЛАН КНЕЖЕВИЋ СЕ ОБРУШИО НА ФУНКЦИОНЕРЕ: Преча су им путовања од безбедности земље

Фото архива

Кнежевић је поручио да Црна Гора нема више луксуз да чека разноразне комисије и извештаје о безбедносној ситуацији.

- Ми немамо више луксуз да чекамо разноразне комисије и извештаје и процењујемо да ли ће неко некога прегласти и да ли ће неко бити одсутан. Ја као председник Одбора за безбедност не могу да заказем седницу већ 15 дана, јер су државним функционерима који имају обавезу да се појаве на седници, важнија службена путовања, а Одбор не жели да заседа док сви не буду присутни - написао је Кнежевић на свом фејсбук профилу.

Истакао је да сматра да не постоји у овом тренутку важнија тама од безбедносне ситуације у Црној Гори и да премијер и потпредседник треба да издају обавезујућа упутства ако не у некон законодавном, а оно у професионалном и људском смислу, да чланови морају присуствовати седницама одбора.

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

БОНУС ВИДЕО: ПОЛИЦАЈАЦ ОДЛОЖИО ОРУЖЈЕ ПА СЕ ПРЕКРСТИО: Уз Божију помоћ органи реда сачували манастир

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)