ВЕЋИНА ДА КАЖЕ ШТА ЖЕЛИ: Премијер здравко Кривокапић изјавио је када ће се изјаснити о уласку лидера Демократског фронта у Владу

В. К.

14. 10. 2021. у 07:39

ПРЕМИЈЕР Здравко Кривокапић изјавио је да ће се изјаснити о томе да ли лидери Демократског фронта треба да буду у Влади након што парламентарна већина изнесе о томе свој став.

ВЕЋИНА ДА КАЖЕ ШТА ЖЕЛИ: Премијер здравко Кривокапић изјавио је када ће се изјаснити о уласку лидера Демократског фронта у Владу

Фото: Д. Миловановић

- Сви чекају да ја нешто кажем, па да се на основу тога позиционирају. Ја нећу више то да радим. Свако жели мене да завади са потпредседником Владе, са Демократама, са ДФ-ом. Дајте да се не свађамо. Ако сам ја проблем, лако то решите. Ако желите нове изборе, то реците грађанима. Ако вам Влада не одговара - разрешите је. Чини ми се да се неке партије спремају за изборе, а ја о њима не размишљам - казао је новинарима Кривокапић, поручујући да је помирење неопходно како би се кренуло у решавање бројних пројеката.

Премијер највећи проблем Црне Горе види у правосуђу.

- Сви смо били сведоци како се специјални државни тужилац представља као адвокат једне политике и једног човека. Проблем је што неко намерно или ненамерно не жели да реши тај главни проблем. Када то решимо друге ствари ће бити мање битне. Има неколико кривичних пријава које су поднесене али на које нико не реагује. Али се зато сав проблем пребацује да се окриве Влада и премијер. Пријаве које се подносе против премијера и Владе су занемарљиве - казао је Кривокапић.

ХИТНО ТУЖИЛАЧКИ САВЕТ

ПОСЛАНИЧКИ клуб "Црно на бијело" позвао је шефа црногорске Скупштине Алексу Бечића да хитно сазове седницу Парламента са првом тачком дневног реда - изгласавање Тужилачког савета.

- "Пандора папири" још једном су непобитно показали због чега је неопходна реформа Тужилаштва, како не би, као многе до сада, завршила у фиокама.

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

БАЈАГИНА СУПРУГА: Све песме посветио њој - у браку 40 година