ДПС САДА ОТИМА И ОД ДЕЦЕ ИЗ ВРТИЋА: Скандал у Пљевљима - инвентар уступљен деци узели натраг!

М. С.

06. 10. 2021. у 00:30

ОСТАЦИ политички потопљене ДПС власти у Пљевљима настављају са неразумним потезима, чак и до мере отимања од деце Пљеваља.

ДПС САДА ОТИМА И ОД ДЕЦЕ ИЗ ВРТИЋА: Скандал у Пљевљима - инвентар уступљен деци узели натраг!

Фото М. Дробњак

Јавност је запрепашћена скандалозном одлуком локалне управе да се из дечјег вртића отму дечје виљушке, ножеви и други прибор, као и кухињска опрема. Уместо да локална управа помаже најмлађим суграђанима и установама које се брину о њима, она посеже за одузимањем кухињске опреме и прибора за ручавање, тврде из Демократске Црне Горе.

Из ове партије питају ДПС да ли је могуће да су сав инвентар из вртића, који је био уступљен на коришћење и који је био потребан најмлађима, узели натраг?

- Коме у локалној самоуправи требају виљушке и кашике, коме треба половна машина за прање посуђа, коју су користили у вртићу? Мало вам је што сте појели, уништили и отели од уста народа, сада хоћете и од деце. Да ли је могуће да сте толико неразумни, да немате ни грама осећаја - о таленту да и не говоримо! - за јавно деловање, да сте након покушаја отимања светиња сад спали на то да отимате инвентар из вртића?! Јасно је да се мора надоместити изгубљена добит вашег шефа из офшор компанија, али нисмо очекивали да ћете то покушати преко леђа најмлађих и најугроженијих у овом граду - кажу Демократе, које спочитавају ДПС-у уништавање предузећа.

- Кренули са отимањем цркава и манастира, џамије сте претворили у наплатне пунктове, а сад сте кренули да отимате и од будућности града, од оних најмлађих. Е, то вам, господо, нећемо дозволити. Уместо да размишљате о њиховој будућности, ви настављате по старом рецепту вашег шефа. Очигледно је да немате ни трунке достојанства. Замислите ли се понекад и запитате ли се у шта сте се ово претворили - питање је Демократа Ђукановићевој ДПС.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ЧУВЕНА ХИЉАДАРКА ИЗ СФРЈ: Ко је била девојка са новчанице и колико пара данас за њу можете да добијете