ПОВРЕЂЕН ДОК ЈЕ ПОПРАВЉАО ЛОКОМОТИВУ: Инцидент у близини железничке станице у Бару

Б. ДАБИЋ

05. 10. 2021. у 21:16

У БЛИЗИНИ Железничке станице у Бару повређен је у уторак Д.К. док је поправљао маневарску локомотиву.

ПОВРЕЂЕН ДОК ЈЕ ПОПРАВЉАО ЛОКОМОТИВУ: Инцидент у близини железничке станице у Бару

Фото: Б. Дабић

Инцидент се догодио код улазних скретница. Како је човек повређен остаје упитно, а оно што је најважније да је прошао са лаким телесним повредама.

Из Оперативно комуникационог центра Управе полиције саопштено је да је службеник Железничке станице у Бару лакше повређен у инциденту када је дошло до судара локомотиве и вагона који не служе за превоз путника

- Службеник је повређен док је вршио поправку на станици на којој у том тренутку није било путничких возова, речено је из ОКЦ-а.

Међутим, ПР Железничког превоза Црне Горе Јована Јовановић новинарима је рекла да се радник Железнице налазио код локомотиве када је дошло до контакта са електромоторним путничким возом. Након инцидента радник је превезен у Општу болницу Бар.

- Пацијент има повреде на бради које су ушивене. Након остале дијагностике упућен је на кућно лечење - казао је директор Опште болнице Бар др Игор Каришик.

Из Основног државног тужилаштва су потврдили да се догодио инцидент у близини Железничке станице Бар, у коме је Д.К. задобио повреде на раду. Радник Жељезнице се налазио код локомотиве када је дошло до контакта са електро моторним путничким возом који саобраћа на релацији Бар – Подгорица.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)