АКЦИЈА У БИЈЕЛОМ ПОЉУ: Мушкарац ухапшен због отмице и продаје малолетне женске особе

М.Д.

01. 10. 2021. у 23:25

ПОЛИЦИЈА је лишила слободе М.В. (26) из Бијелог Поља и против њега поднела кривичну пријаву због сумње да је почнио кривично дело отмица и трговина људима.

АКЦИЈА У БИЈЕЛОМ ПОЉУ: Мушкарац ухапшен због отмице и продаје малолетне женске особе

Фото: Б. Д.

Службеници Управе полиције у Пљевљима су расветлили нестанак малолетне женске особе и утврдили да је она била отета и продата за одређену суму новца ради склапања недозвољеног брака.

Пљевљској полиције је 20. септембра пријављено од стране Центра за социјални рад да су два лица пријавила нестанак малолетне женске особе из насеља Трлица у Пљевљима.

- Припадници полиције су одмах предузели низ активности на лоцирању нестале малолетне женске особе и криминалистичким радњама дошли до сумње да је М.В. (26) из Бијелог Поља нанео оштећеној више удараца у пределу главе и насилно је увукао у своје возило, након чега је, како се сумња, превезао у Подгорицу где је продао мушкој особи за износ од 500 евра ради склапања недозвољеног брака.

- То лице је малолетницу држало затворену једној кући у насељу Коник. Након што је сазнао да за њом трага полиција он јој је 29. септембра дозволио јој да напусти ту кућу - наводи се у саопштењу Управе полиције.

Они додају да је М.В. лоциран и лишен слободе у Бијелом Пољу због сумње да је извршио наведена кривична дела, а по налогу државног тужиоца у Вишем државном тужилаштву у Бијелом Пољу.

- Припадници Управе полиције предузимају активности на утврђивању свих чињеница у вези наведеног догађаја и евентуалне умешаности других особа из Пљеваља, Бијелог Поља или Подгорице - закључује се на крају саопштења.

Запратите Нпортал на Фејсбук страници.

                          

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)