ПРОБЛЕМИ СВЕ ВЕЋИ: Црна Гора изложена великим ризицима, Медојевић открио о чему се ради

Novosti online

27. 09. 2021. у 15:36

ЛИДЕР Покрета за промјене Небојша Медојевић сматра да су Црној Гори неопходне радикалне реформе у безбедносном сектору.

ПРОБЛЕМИ СВЕ ВЕЋИ: Црна Гора изложена великим ризицима, Медојевић открио о чему се ради

Фото: Принтскрин

- Још једном упозоравам Криву Владу да не улази у авантуристичке комбинације са разним промотерима и посредницима глобалне дубоке државе који, за огромни новац, сада пребацују своје агенте, специјалце и сараднике из пропале мисије у Авганистану. Ђукановићев режим је већ удомио у Црној Гори велики број белосветских шпијуна, агената, тајкуна, криминалаца, перача пара, превараната, терориста, учесника специјалних црних операција обавештајних служби, шверцера оружја, наркобосова, ратних злочинаца, трафиканата људи, припадника италијанске мафије, кинеских тријада, организатора нелегалних клађења… - тврди Небојша Медојевић.

Према речима Медојевића, улазак у пројекте агената глобалне дубоке државе о пребацивању њихових људи, без безбедносне провере, преко територије Црне Горе је озбиљан безбедносни ризик и Влада то треба да одбаци.

 - Упозоровао сам више пута о погубној политици прихватања безбендосно проблематичних страних држављана. Шта ће турским држављанима у Црној Гори дуге цеви, аутоматске пушке, лажне дозволе за ношење оружја. Шта је њихова намера са тим наоружањем у Црној Гори. Свака озбиљна обавештајна служба би регистровала овакве појаве као покушаје оснивања и деловања страних криминалних и терористичких група. Само наше службе ћуте и настављају да толеришу деловање безбедносно ризичних агената страних служби у Црној Гори - наводи Медојевић.

Напоменуо је да су Црној Гори неопходне радикалне реформе у безбедносном сектору, а то, како додаје, ова Влада, очигледно није способна нити спремна да испоручи.

 - Зато су промене у Влади нужне и неопходне јер се проблеми о ризици усложњавају и увећавају, а не постоји адекватан одговор државе - закључио је он на друштвеним мрежама.

БОНУС ВИДЕО: "ТАЈ ЋЕ СНАЈПЕР НАШ ДА БУДЕ!" Погледајте како су млади Срби дочекали смену страже РОСУ

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)