МИЛО ЂУКАНОВИЋ ПОНИЖЕН У ЊУЈОРКУ! Медојевић открио о чему се ради: Ни да му махне у пролазу - крај!

Novosti online

26. 09. 2021. у 16:48

ПОРЕД подршке Криве Владе и енормног напора лобиста, који су имали неограничена финансијска средства на располагању, Ђукановић није успео да закаже састанак са председником САД-а. Чак ни да се слика. Ни да му махне у пролазу, саопштио је председник Покрета за промјене Небојша Медојевић.

МИЛО ЂУКАНОВИЋ ПОНИЖЕН У ЊУЈОРКУ! Медојевић открио о чему се ради: Ни да му махне у пролазу - крај!

Фото архива

Како је истакао, Ђукановић и његов вишедеценијски посредник за односе са Русијом и руским олигарсима, дипломатама, безбедносним службама Милан Роћен, није помогао.

– Ђукановић се, изгледа, тешко мири да је постао сувишан терет за запад. Невероватно је, да после толико година власти, није схватио интервју бившег Амбасадора САД Вилијама Монтгомерија, намерно дат у тачно изабраном тренутку и у изабраном медију. Ђукановић је био (са нагласком на прошло време) савезник администрације САД крајем 90-их, када је моћ глобалне дубоке државе била на врхунцу и кад су САД биле једина и неприкосновена глобална сила. То је и врхунац геостратешке политике глобалне дубоке државе коју је одмах после краја другог светског креирао чувено Веће за иностране односе, под контролом и финансирањем Рокфелера и других “богова новца” – навео је он.

Према његовим речима, Мило Ђукановић је био најбољи експонент нацистицке политике на Балкану од 1998 до 2020. Све му је било допуштено.

– Пљачкање сопствене државе, шверц цигарета и кокаина, крађе на изборима, претварање Црне Горе у сигурну кућу за највеће светске криминалце и бјегунце од правде, прање новца, шверц оружја за ИСИС, трансакције са терористичким организацијама, срастање са руском мафијом, олигарсима и обавештајним службама, прогон Демократског Фронта… - додао је он.

Небојша Медојевић тврди да се свет драстично мења.

– Председнички мандат Доналда Трампа осветљава улогу дубоке државе и излаже њихове интересе, утицаје, актере на светло дана. То их чини смртно рањивим. Њихово деловање мора бити тајно. У мраку. Они повлаче конце а њихове лутке марионете плешу по владама света, централним банкама и мултиратералним организацијама – додао је он.

Он сматра да је Трамп одиграо историјску улогу и артикулисао отпор слободног човечанства против глобалне дубоке државе.

– Коришћењем свих средстава, корупцијом, криминалом, тероризмом, биолошким ратом и пандемијом, глобална дубока држава је била приморана на невиђену крађу избора и народне воље у САД-у и Трамп је онемогућен да настави други мандат. Али дух из боце је пуштен и више га нико не мозе вратити. Дубока држава је на апаратима. Свет препознаје превару и биолошки рат са пландемијом. Сви упиру прстом у глобалну дубоку државу – шачицу моћника који желе да владају свијом – наглашава он и додаје:

- И што више покушава постаје све смешнији и тужнији. Његове присталице које су биле уз њега док је имао власт га масовно у тишини напуштају. Његови тајкуни који су се обогатили уз његову подршку, док је био на власти, нуде се, такође масовно и у тишини новој власти. Дипломате и лобисти који су се, док је био на власти, утркивали да се сретну са њим (и то наплате) сада, опет масовно и у тишини, беже од њега. Ђукановић је сада безбедносни проблем и његова нарко и дуванска мафија (коју су исти они помагали и од њих узимали велики новац) постаје претња виталним националним интересима САД и УК – тврди он.

Медојевић напомиње да, као и сваки велики диктатор, Мило Ђукановић није у стању да препозна промене и осуђен је као и сваки мастодонт на политичко изумирање и нестајање.

БОНУС ВИДЕО: "ТАЈ ЋЕ СНАЈПЕР НАШ ДА БУДЕ!" Погледајте како су млади Срби дочекали смену страже РОСУ

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)