СМЕТАЈУ ТРИ ПРСТА НА ГРУДИМА ТОКОМ ИНТОНИРАЊА ХИМНЕ: НСД поручује - Ковачевић разоткрио фашизам и мржњу ДПС

В.К.

18. 09. 2021. у 18:19

ХАЈКУ су данас подигле партије Мила Ђукановића и њихови привесци након што је Марко Ковачевић, градоначелник Никшића, интонирање државне химне са свечаној седници Скупштине општине испратио са три прста на грудима.

СМЕТАЈУ ТРИ ПРСТА НА ГРУДИМА ТОКОМ ИНТОНИРАЊА ХИМНЕ: НСД поручује - Ковачевић разоткрио фашизам и мржњу ДПС

Фото: В. К.

Општински одбор Нове српске демократије одговорио је Демократској партији социјалиста и Социјалдемократама Ивана Брајовића:

- Замислите кад се на један српски поздрав они који се позивају на грађанску и европску Црну Гору сматрају увређенима. Њима дакле смета и само постојање српског народа у Црној Гори, а камоли да неко од припадника тог народа у нашој земљи врши власт. Ковачевић је данашњим потезом разоткрио све фашисте и шовинисте у Црној Гори јер није урадио ништа што би било кога увредио, осим што је сведочио да Срби у овој земљи постоје и имају право на нормалан живот. То да Никшић издајнике шаље на сметлиште историје је истина, а најбољи доказ за то је и чињеница да је ДПС заједно са СД-ом и осталим привесцима данас опозиција у нашем граду. А како време буде пролазило ваш ће статус бити све лошији и лошији. Боље да сте слушали поруке мира и толеранције које су послате са данашње свечане седнице него што сте себе заробили у мржњи према свему српском. Такође ред би налагао и да се извините грађанима Никшића што сте тридесет година систематски уништавали град. Нова локална самоуправа урадила је више за три месеца него ви за тридесет година - закључује се у саопштењу Општинског одбора Нове српске демократије.

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)