"КАТНИЋУ, ПРАВДА СТИЖЕ И ЛИСИЦЕ ЗВЕЦКАЈУ": Демократски фронт одговорио на нападе специјалног тужиоца

В. К.

17. 09. 2021. у 19:56

ДЕМОКРАТСКИ фронт је реаговао саопштењем на изјаве специјалног државног тужиоца Миливоја Катнића, и истичу да ће правда стићи клан који је окупљен око председника Црне Горе Мила Ђукановића.

КАТНИЋУ, ПРАВДА СТИЖЕ И ЛИСИЦЕ ЗВЕЦКАЈУ: Демократски фронт одговорио на нападе специјалног тужиоца

Фото: В. К. С. Ђ.

- Иако је већ постало незанимљиво и беспредметно бавити се Миливојем Катнићем, понекад треба реаговати на његове небулозе, како грађани не би остали у некој недоумици. Познато је да он конференције за новинаре и интервјуе користи за своје циркуске наступе, али и пласирање неистина и спинова, па је и сада саопштио лаж како ДФ наводно врши притисак на Дритана Абазовића. Као један од виђенијих послушника Мила Ђукановића, Катнић је ово изрекао управо као једну врсту притиска на Абазовића у тренутку када се креће у процес преговора око реконструкције Владе и изгласавања тужилачког савјета. И како се Катнићу ближи смјена, и како све гласније звецкају лисице, тако се појачава и његов страх, и ко зна шта ће још булазнити у овом кратком периоду до одласка са функције - пише у саопштењу ДФ.

Они подсећају јавност да је управо Катнић препознат као "један од кључних чланова мафијашког клана Мила Ђукановића", и да ће бити занимљиво када пред лицем закона буде "говорио све што зна о бројним злоделима које је тај картел направио свих ових година".

- Морамо, такође, напоменути да Катнић није случајно заобиђен код последње велике заплене дроге. То је урађено на захтев међународног фактора, који одлично зна да би укључивање Катнића у овај случај било само од користи кријумчарима и криминалним групама, које би биле упозорене и тако би акција пропала. Такође, постоје информације да је Катнић боравио на Цетињу како би учествовао у насиљу и мора се испитати његова улога у свему томе што је имало и одлике државног удара. То су они чувени догађаји када су Мило Ђукановић, Филип Вујановић, Брано Гвозденовић, и други из ДПС-а нестали у акцији, док је једини од политичара виђен Ранко Кривокапић, који је у повлачењу и повријеђен. Зато је, умјесто свих тих Цетињана и Катуњана, у пробој кренуо Мојковчанин Вељовић, док је те акције медијски подржавао још један Мојковчанин, натурализовани Цетињанин из СДП - пише у саопштењу ДФ.

Из Демократског фронта закључујуе да долази време правне државе, и да Катнић за то мора да се припреми.

БОНУС ВИДЕО: 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)