ВУЧУРОВИЋ: Сви подржавамо Марка Ковачевића и стојимо иза његових речи

В. К.

08. 09. 2021. у 22:32

СВИ наши посланици и функционери подржавају оно што је Марко Ковачевић саопштио и сви ми стојимо иза њега, казао је посланик Демократског фронта Јован Вучуровић.

ВУЧУРОВИЋ: Сви подржавамо Марка Ковачевића и стојимо иза његових речи

Фото: В. Кадић

-  Међутим, криминална хоботница Мила Ђукановића, која је још увијек присутна у тужилаштву, мисли да може поново да прогони Србе, овог пута због изјава и ставова иза којих стоје и наши гласачи и читави српски народ - рекао је Вучуровић и додао:

- Преварили су се сви који су мислили да ће Резолуцијом о Сребреници и оркестрираним суђењима ућуткати ДФ и српски народ да говори истину. Разобличаваћемо на сваком месту лажи и покушаје да се сатанизује наш народ и његова борба, како је то кренуло у читавом региону. Превелики смо ми народ да би се повијали пред нашим противницима. И зато, нека се не чуде посланици који су гласали за резолуцију о Сребреници због неугодности које доживљавају на граници са Србијом, јер су тим чином покушали да понизе Србе и Србију и да нас прогласе нечим што никад нисмо били. Да не помињемо какве су још срамне потезе повлачили из ДПС у односу на Србију и српски народ. Са друге стране, у Црној Гори, њихово тужилаштво, којим командује Мило Ђукановић жели да кажњава функционере ДФ због изговорене ријечи - каже Вучуровић и закључује:

- Под хитно је потребна реформа судства и тужилаштва, као и процесуирање оних који прогоне људе због изговорене речи.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)