КОЛИКО КОШТА "НЕЋУ НИШТА"? Рачун са плаже у Будви постао хит на друштвеним мрежама (ФОТО)

Novosti online

21. 08. 2021. у 13:28

КАКО је сезона летовања још увек у току, утисци, искуства и примедбе туриста не престају да се деле мрежама. Највише се жале на дуге редове на границама и цене у познатим летовалиштима, а фотографија која је недавно осванула на Фејсбуку, дала је повода корисницима да се добро замисле и забаве.

КОЛИКО КОШТА НЕЋУ НИШТА? Рачун са плаже у Будви постао хит на друштвеним мрежама (ФОТО)

Фото Д. Миловановић

Наиме, на Фејсбук страници "Подгорички времеплов" објављена је фотографија рачуна издатог на једној плажи у Будви, на којем је као артикал уписан одговор троје гостију "нећу ништа" и наплаћен им сваком по 50 центи.

Док је у коментарима група корисника истицала да је оваква пракса нормална широм Европе, односно да се место у угоститељском локалу плаћа у зависности од локације, други су се добро забавили.

"За оне девојке са стола преко пута што је, е, од мене за њих пошаљи ништа", "Ово нећу ништа ваља узимати", "Могу ли удахнути? Може... 0.50е", "Него шта? "Нећу ништа" и "дај ми само чашу воде са доста леда", "Такви гости највише посла направе... Да трчиш са водом, пепељаром, дај шифру за интернет, донеси ми још мало леда, ај погледај тај апарат као да је трака при крају, имаш ли да ми укрупниш 50 центи али имам само 40", "Фора би било направити коктел и назвати га "нећу ништа", гласили су неки од коментара.

Верује се да је ово само добар маркетиншки трик или шала власника локала, која је нашила на добар пријем на друштвеним мрежама.

(Блиц)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)