ХВАЛА ПРЕДСЕДНИКУ ВУЧИЋУ: Гојко Раичевић упутио срдачне речи свима који су му помогли у борби против ковида

Новости онлине

17. 08. 2021. у 20:38

ГЛАВНИ и одговорни уредник портала ИН4С, Гојко Раичевић, успешно се опоравља од компликација, које су у једном тренутку могле бити фаталне по његов живот, а настале услед оболевања од вируса ковид 19.

ХВАЛА ПРЕДСЕДНИКУ ВУЧИЋУ: Гојко Раичевић упутио срдачне речи свима који су му помогли у борби против ковида

Фото приватна архива

Уредник ИН4С, јутрос је изашао из Батајничке ковид болнице, и објавио статус захвалности свим пријатељима, породици и грађанима, а посебно председнику Србије Александру Вучићу.

Његов статус преносимо у целости:

Драги пријатељи,

И поред искрене жеље, нисмо увијек у могућности да сачувамо приватност. У овим временима, а отегла су се на дуже од две деценије, мени то никада није пошло за руком. Не кајем се, јер то је било нужно и представљало је део мојих обавеза које сам преузео давно.

Разлог мог обраћања овога пута је специфичан и вероватно по први пут сасвим личан.

Коначно ме је у заседи сачекао ковид-19 и поред настојања да тај сусрет избегнем. Оно што желим да нагласим је да сам у Београду збринут на највишем медицинском и стручном нивоу, након што сам по хитној процедури пребачен авионом Владе Републике Србије.

Изражавам сву благодарност за бригу и подршку свима који су се интересовали и понудили своју помоћ.

Са посебним поштовањем наглашавам људски и пријатељски гест председника Републике Србије, господина Александра Вучића, који је по сазнању да сам хоспитализован у подгоричкој болници, да обострана упала плућа има тенденцију погоршања, контактирао моју супругу Сузану и хитно послао по мене авион Владе Србије.

Та реакција ме људски и пријатељски обавезује да му се и јавно, у име своје породице, моје деце и супруге, срдачно захвалим.

Ипак, ова болест нас је кроз примере ближњих научила да појединачна способност и наша лична одважност не значе много. Надам се, на крају, да ће и Српски свет победити у борби са пандемијом, да ћемо се чувати међусобно и да ћемо се радовати пре срећи него несрећи другога.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (19)