ОДБОРНИК ДПС У КАФИЋУ ВАДИ ПИШТОЉ НА СТО: Јанковић - У питању је свадбарски пиштољ!

Б.Дабић

02. 08. 2021. у 11:39

У ЈАВНОСТИ се појавио видео снимак на коме одборник Демократске партије социјалиста у Скупштини оштине Бар Божидар Јанковић улази у један угоститељски објекат, вади пиштољ и показује оружје мушкарцу који се налазио у кафићу. Након тога пишољ спушта на сто.

ОДБОРНИК ДПС У КАФИЋУ ВАДИ ПИШТОЉ НА СТО: Јанковић - У питању је свадбарски пиштољ!

Фото: Printscreen

Са снимка на основу одеће коју носи актер и друге особе у угоститељском објекту може се закључити да је исти настао у зимском периоду.

Јанковић је у разговору за "Новости" потврдио да је он показивао пиштољ свом куму, али истакао да је у питању "свадбарски пиштољ-реплика".

- Те ноћи сам узео пиштољ од мог друга који је пошао у Америку. Пиштољ ми је кући, моје власништво. Јасно ми је шта је позадина "лансирања" овог снимка у јавност. То је покушај да ме дискредитују из Демократске партије социјалиста, али ја сам најјачи. Да сам хтео да се бавим криминалом, бавио бих се. Изабрао сам други пут и градим каријеру - казао је Јанковић.

Он додаје да је снимак настао у локалу који је држао његов кум Бранислав Ђукић. Сада тај угоститељски ојекат, наводи Јанковић,  држи треће лице под закуп.

Подсетимо, Јанковића је нехотично ранио његов кум Бранислав Ђукић (36) у октобру прошле године у коноби Макина Вучинић у насељу Печурице. Један од испаљених хитаца ранио је и полицајца Александра Ђурђића, који како је навео, није био на дужности.

Јанковић је погођен једним хицем из ватреног оружја и задобио је прострелну рану у бутину. Полицајцу је  метак  окрзнуо десно стопало.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)