МИНИСТАРКА ХОСПИТАЛИЗОВАНА У БУГАРСКОЈ: Весни Братић се погоршало здравствено стање

Танјуг

29. 07. 2021. у 14:43

ЦРНОГОРСКА министарка просвете, науке, културе и спорта Весна Братић због погоршаног здравственог стања неће присустовати седници Скупштине где је требало да одговара на посланичка питања, казао је председник Парламента Алекса Бечић.

МИНИСТАРКА ХОСПИТАЛИЗОВАНА У БУГАРСКОЈ: Весни Братић се погоршало здравствено стање

Фото Влада ЦГ

Он је рекао да је Братић у допису Скупштини навела да је хоспитализована у Бугарској где је отпутовала у званичну посету, преноси РТЦГ.

Бечић је саопштио да је Братић у Бугарској отишла у понедељак, а да је због погоршања здравственог стања од уторка хоспитализована због чега се још налази у тој земљи.

Братић је данас требало да одговара на посланичка питања.

Бечић је саопштио да је ресорно Министарство доставило одговоре на питања посланика.

Иначе, Братић је требало сутра да се појави и на заказаном контролном саслушању пред надлежним Одбором које је затражио посланик Социјалдемократа Дамир Шеховић, који је као разлог за саслушање навео да школски одбори нису конституисани у складу са законом.

Истовремено, државна секретарка у ресору који води Весна Братић Милица Кадовић у допису Шеховићу навела је да је министарка од 26. јула у посети Бугарској, те да ће због погоршаног здравственог стања морати да одложи повратак у Црну Гору, а због чега је предложено да се саслушање одржи у неком наредном термину.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)