ПРОНАЂЕНА ТРАГИЧНО НАСТРАДАЛА ПЉЕВЉАНКА: Тело девојке (21) извучено из реке недалеко од моста на Тари

М.Д.

28. 07. 2021. у 13:50

ПРИПАДНИЦИ Управе полиције су, у среду у јутарњим часовима, из реке Таре извукли беживотно тело трагично страдале двадесетједногодишње Пљевљанке М.Г. која је предходну ноћ извршила самоубиство скочивши са великог моста на поменутој реци.

ПРОНАЂЕНА ТРАГИЧНО НАСТРАДАЛА ПЉЕВЉАНКА: Тело девојке (21) извучено из реке недалеко од моста на Тари

Фото В. Н.

Тело настрадале је пронађено недалеко од моста на Тари у реци у близини манастира Архангела Михаила. Тело трагично страдале је, након увиђаја, послато на обдукцију у Подгорицу.

Према прдходним информацијама женска особа је у вечерњим сатима 27.јула.2021.године, скочила у реку Тару изнад нјавећег лука моста на Тари, где је висина 170 метара. Предходно је на мосту оставила ранац, где су нађени документи на основу чега је и извршена првобитна индентификација.

О догађају полицију су обавестили туристи који су се затекли на мосту том приликом, који су приметили млађу женску особу која скида и оставља ранац, прескаче ограду и скаче са моста . Како се радило о ноћним условима, свака потрага за особом која је скочила са моста на Тари била је отежана и одложена  за ране јутарње сате 28 јула.2021.године.

Припадници Центра безбедности Пљевља су непосредно по добијеној информацији стигли на мост на Тари ради прикупљања потребних информација и вршења увиђаја. У току јутра је реализована потрага за несталом особом.

За сад нема подробнијих информација из Управе полиције у вези овог трагичног догађаја а према незваничним информацијама у ранцу који је остао на мосту пронађено је опроштајно писмо.Према непотврђеним информацијама несрећно настрадала особа је у преписци са другарицом  најавила да постоји могућност да се одлучи на најгоре.

Претходног дана Дежурни тужилац из Пљеваља је наложио да се о догађају обавести Више државно тужилаштво у Бијелом Пољу.

                                                 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)