ГРАЂАНИ СХВАТИЛИ ИСТОРИЈСКУ ПРЕВАРУ: Од Кривокапићевог доласка на власт 10.000 људи остало без посла?

Новости онлине

27. 07. 2021. у 18:39

ПОКРЕТ за промене је саопштио да ова партија и њен лидер Небојша Медојевић недељама добијају мејлове сличне садржине од грађана у којима траже да он прихвати њихово извињење због напада на њега, у којима саопштавају да су сви његови ставови и оцене о историјској превари бирача коалиције ЗБЦГ показали као тачни и основани

ГРАЂАНИ СХВАТИЛИ ИСТОРИЈСКУ ПРЕВАРУ: Од Кривокапићевог доласка на власт 10.000 људи остало без посла?

Фото: Јутјуб/Pokret za Promjene/Univerzitet Crne Gore

- Тврдње Небојше Медојевића да је ова Влада неспособна да води државу, те да су поједини министри у њој корумпирани, нажалост, сваког дана се све више и више потврђују. Месецима уназад били смо сведоци разних напада и увреда на рачун Председника ПзП Небојше Медојевића који је још од самог почетка "рада" ове Владе упозоравао јавност на све оно што се тренутно догађа и говорио да је ова Влада само наставила политику криминалне организације ДПС-а - истићу у овој партији.

У ПзП-у тврде да је кампања да се Небојша Медојевић дискредитује била је и више него јасна.

- Међутим, било је и оних који су увидели да се он од самог почетка користи само истином која је, нажалост, сурова и немила за чути. Подсећамо, ова Влада од њеног формирања није урадила ништа од онога што су грађани који су 30. августа гласали за промене у Црној Гори очекивали. Није демонтирала ДПС, није спровела лустрацију, није усвојила закон о пореклу имовине, није потписан темељни споразум са СПЦ, нису отворена нова радна места, нема нове економске политике итд итд. Такође, од формирања нове Владе без посла је остало 10 000 људи, док БДП у првих 6 месеци бележи пад од 6% у односу на катастрофалну 2020 кад је пад БДП био 15% због пандемије - каже се у саопштењу ПзП-а.

Они тврде да све већи број грађана увиђа да се све оно на шта нас, месецима уназад, Небојша Медојевић упозорава постаје сурова истина коју многи нису хтели ни чути, нити у њу поверовати.

- Уместо да, као поједини, износи лажне оптимистичне информације и да путује у Јапан о трошку државе којој прети велика економска криза, Небојша Медојевић износи истину и решења како да се спречи још већа катастрофа у Црној Гори - саопштила је пресс служба ПзП.

(Ало)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)