КРВАВИ ОБРАЧУН У БУДВИ: Младић (21) из Србије избо ножем Црногорца (23) у кафићу

М. С.

24. 07. 2021. у 15:32

ЗБОГ сумње да је извршио кривично дело убиство у покушају полиција је у суботу у раним јутарњим сатима ухапсила Н. Т. (21) из Републике Србије.

КРВАВИ ОБРАЧУН У БУДВИ: Младић (21) из Србије избо ножем Црногорца (23) у кафићу

Фото: Б. Д.

Он је, како се сумња, извршио ово дело, покушавши да убије Д.Ч. из Будве тако што му је током туче нанео више убодних рана ножем.

Д.Ч. је хоспитализован у которској болници.

Како је саопштила Управа полиције, у првом сату суботе, полицији је пријављено да је у Старом граду у једном угоститељском објекту дошло до нарушавања јавног реда и мира и да је једно лице задобило повреде.

- Полиција је одмах изашла на лице места, извршила блокаду Старог града и извршила претрагу терена. Оперативне групе криминалистичке полиције које у вечерњим часовима покривају ово подручје града у циљу спречавања кривичних дела су правовремено реакцијом спречиле бекство осумњиченог. На лицу места је извршен увиђај којим је руководио државни тужилац у Вишем државном тужилаштву у Подгорици. Будванска полиција је прикупила обавјештања од око 20 особа које су били учесници инцидента, али и очевидци и сведоци. У случај је укључен и ронилачки тим Противтерористичке јединице чији ду припадници  претрагом мора пронашли нож за који се сумња да је осумњичени користио приликом извршења дела. Криминалистичком обардом полиција је дошла до сумње да је кривичном делу претходнио вербални и физички конфликт две групе лица које су боравиле у угоститељском објекту - саопштила је полиција поводом крваве туче у Будви.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)