НАЈБРОЈНИЈИ У СРЕБРЕНИЦИ: Посланик ДФ испрозивао делегацију Црне Горе - где сте у Мурини, да се поклоните жрвама НАТО агресије!

Novosti online

11. 07. 2021. у 17:43

ПОВОДОМ одласка делегације Црне Горе у Поточаре, огласио се и посланик Демократског фронта Милун Зоговић.

НАЈБРОЈНИЈИ У СРЕБРЕНИЦИ: Посланик ДФ испрозивао делегацију Црне Горе - где сте у Мурини, да се поклоните жрвама НАТО агресије!

Фото: ДФ

Он је објавио:

- У Поточарима је била бројна делегација Црне Горе, међу којима су председник Црне Горе Мило Ђукановић, потпредседник Владе Дритан Абазовић, министар спољних послова Ђорђе Радуловић, потпредседник СДП-а Адис Балота, посланица СДП-а Драгиња Вуксановић Станковић, шеф медијског тима СДП Мирко Станић, председник Бошњачке странке Ервин Ибрахимовић, посланици Кенана Струјић Харбић и Амер Смаиловић. Били су ту и 60 чланова Форума младих БС, затим тзв. владика тзв.ЦПЦ Борис, председница ОО Либерална партија Никшић Јелена Марковић, Тања Перишић, у име Социјалдемократа Црне Горе Нихад Цановић и Адил Миљуш, а председник Скупштине Алекса Бечић се обратио видео линком.

У Мурини, која се ваљда налази у Црној Гори и део је општине Плав, у злочиначком бомбардовању НАТО 30. априла 1999. године убијено је шестото људи од чега троје деце. За двадесетдве године од овог монструозног злочина нико од ових људи који су данас боравили у Сребреници није нашао за сходно да се поклони невино страдалим Муринским жртвама. А на десетине пута су пролазили Мурином!

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)