ЗАВРШЕН ВЕЛИКИ САСТАНАК У ЦРНОЈ ГОРИ: Јоковић - Тежило се томе да се дође до компромиса

М.С.

24. 06. 2021. у 20:03

НИЈЕ било тензија, што је охрабрујуће. Било је одређених предлога, али сачекаћемо да на новом састанку следеће недеље нађемо решење. Било је и радикалних предлога, али чини ми се да преовладава жеља свих да се дође до договора. Од радикалнијих било је да се иде на изборе. Преовладало је мишљење највећег дела учесника да је овакво стање неодрживо, казао је председник СНП-а Владимир Јоковић након разговора лидера политичких партија владајуће коалиције у Црној Гори.

ЗАВРШЕН ВЕЛИКИ САСТАНАК У ЦРНОЈ ГОРИ: Јоковић - Тежило се томе да се дође до компромиса

Фото: СНП

Он је додао да је добро смањити тензије између одређених субјеката и да ће се разговарати са свима, па и с премијером, али ће о томе бити ријечи на састанку наредне седмице.

- Састанак је био успешан. Тежило се томе да се дође до компромиса. Нисмо дошли до тога, али смо без повишених тонова успели да саопштимо разлике. Договорили смо се и да потенцијалне промјене десе на бази договора и правила., казао је лудер Демоса Миодраг Лекић.

- Огромну одговорност имамо пред грађанима. Саопштене су све опције, о њима ће наставити да се разговара, казао је Лекић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)