НОВО ПРАВДАЊЕ ЗДРАВКА КРИВОКАПИЋА: "Ја сам издавао само књиге - имам обавезу и одговорност једино према народу Црне Горе"

М.С.

21. 06. 2021. у 18:49

ПРЕДСЕДНИК Владе Црне Горе, проф.др Здравко Кривокапић реаговао је на наводе једног од лидера Демократског фронта, Андрије Мандића да је издајник.

НОВО ПРАВДАЊЕ ЗДРАВКА КРИВОКАПИЋА: Ја сам издавао само књиге - имам обавезу и одговорност једино према народу Црне Горе

Фото: AP Photo/Risto Bozovic

- Влада Црне Горе и ја као њен председник смо потпуно опредљени очувању и развоју Црне Горе, њеном економском јачању, за добробит свих наших грађана. Они који упорно покушавају да уруше мој углед и углед Владе Црне Горе, урушавају Црну Гору и враћају нас на лошу политику вођену протеклих 30 година. Ја имам обавезу и одговорност само према народу Црне Горе. Немам дугове ни према коме са ове или са оне стране и нећу дозволити да неки своје дугове наплаћују преко државе, њених грађана, па чак и Цркве. Ја сам у животу издавао само научне радове и књиге, а шта су све издали "професионални Срби" и "професионални Црногорци, знаће се врло брзо - казао је председник Владе Црне Горе, Здравко Кривокапић.

Лидер Нове српске демократије и Демократског фронта, Андрија Мандић казао је гостујући на ТВ Пинку, између осталог, да "нема дана да не постави себи питање да ли су они који су препоручили Здравка Кривокапића и инсистирали на његовој позицији део читавог пројекта усмереног против српског народа".

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)