КРИВОКАПИЋ У ПАНИЦИ, ХОЋЕ ДИЈАЛОГ СА СТРАНКАМА: Лидер СНП Владимир Јоковић за "Новости" о разрешењу политичке кризе

М. С.

21. 06. 2021. у 16:15

ЛИДЕРИ и представници политичких партија које из три коалиције које чине власт у Црној Гори, после политичке кризе која је настала пре недељу дана и тресе власт у држави након изгласавања резолуције о геноциду у Сребреници и смене министра правде, мањинских и људских права на иницијативу премијера Здравка Кривокапића, састаће се у четвртак, како би разговарали о изласку из драматичне ситуације, сазнају Новости.

КРИВОКАПИЋ У ПАНИЦИ, ХОЋЕ ДИЈАЛОГ СА СТРАНКАМА: Лидер СНП Владимир Јоковић за Новости о разрешењу политичке кризе

Фото: СНП

- Састанак ће почети у 17 сати. Ми смо о иницијативи за дијалогом послали позиве и надамо се да ће све уродити плодом - каже за Новости лидер СНП, и посланик Владимири Јоковић, који је заједно са лидером ДЕМОС-а Миодрагом Лекићем позвао да се одржи састанак. Јоковић је потврдио наша сазнања да ће макар ''први круг'' разговора почети без председника Владе Здравка Кривокапића, кога више не прихвата већина из власти.

Фото: Новости

- Добили смо позив од Кривокапића да отпочнемо разговоре, али, ми желимо прво да у непосредном реазговору једних са другима из партија на власти заузмемо став и да након тога попричамо са премијером. Ствар је више него озбиљна, нема одлагања - поручио је Јоковић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)