ДФ КРИВОКАПИЋУ: У Пљевљима је почео кампању, нека дође да се увери шта народ мисли о њему, после усвајања резолуције о Сребреници

Novosti online

20. 06. 2021. у 18:50

ДЕМОКРАТСКИ фронт Пљевља позвао је данас премијера Црне Горе Здравка Кривокапића да посети њихов град и богомољу у којој је почео кампању.

ДФ КРИВОКАПИЋУ: У Пљевљима је почео кампању, нека дође да се увери шта народ мисли о њему, после усвајања резолуције о Сребреници

Фото Скупштина ЦГ

Њихово саопштење преносимо у целости:

Пошто је Здравко Кривокапић као носилац листе "За будућност Црне Горе" почео кампању из манастира Свете тројице у Пљевљима, тражимо од њега да посети наш град и ову богомољу. Данас је Тројичиндан и велики празник, али и слава овога светосавског манастира.

Баш на данашњи дан, Кривокапић је обавезан да дође међу, како он воли рећи, мили народ у Пљевљима, пошто њега не интересују странке него грађани, и да се лично увери шта његов мили народ мисли о њему, а нарочито после усвајања резолуције о Сребреници.

Било би веома важно да лично види колико га грађани желе на месту премијера, кад виде његово понашање према Српској православној цркви, и колико су се ствари, захваљујући његовом понашању, промениле на горе од изборне кампање до данас.

Како је Кривокапић познат као особа која држи до речи, не би му представљало проблем да вредност те речи осети на својој кожи у директној комуникацији са грађанима.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)