МЕДОЈЕВИЋ ПОРУЧИО КРИВОКАПИЋУ: Спаси своју породицу и Црну Гору, поднеси оставку!

Novosti online

20. 06. 2021. у 18:34

КРИВОКАПИЋ је довео земљу у стање хаоса, неспособан да води Владу, постао је лак плен сорошоида из Вијести, пише Небојша Медојевић, председник "Покрета за промјене" и лидер ДФ-а за "Борбу".

МЕДОЈЕВИЋ ПОРУЧИО КРИВОКАПИЋУ: Спаси своју породицу и Црну Гору, поднеси оставку!

Фото Д. Миловановић/Архива

Није ни постао Премијер, а већ је са својим ортаком Мицкејом ушао у криминал и тајно задужио земљу 750 милиона евра, за шта постоји основана сумња да је узео корупционашку провизију, наводи Медојевић.

- Неискусан, неопрезан, а алав на паре, одмах је постао предмет обраде и АНБ, али и страних служби. Окружен шпијунима и компромитованим сарадницима, врло брзо је постао мета уцена и изабрао је пут издаје и пљачке.

У међувремену је упао у параноју и свугђе види непријатеље и почео је да уваљује и своју породицу у криминал, наводи се у тексту Медојевића.

- Кћерка води Владу, а син ради са цигаретама. Мицкеј разрађује шеме за нове корупционашке трансакције. Издао је и Митрополита Амфилохија који га је, из буђавог кабинета, довео на чело листе ЗБЦГ. Издао је Цркву која је све своје капацитете уложила да га подржи.

- Издао је народ који му је вјеровао да ће демонтирати режим Ђукановића, похапсити лопове из ДПС и одузети опљачкану имовину.

- Постао је крпа власницима Вијести. Историја ће га упамтити као лажова и издајника. Спаси своју породицу, Цркву, народ и државу и поднеси оставку, одмах - закључио је Медојевић.

(Борба)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)