ОДГОВОР ЖЕЉКА ШАПУРИЋА: Уколико госпођа Звицер не поднесе кривичну пријаву у року од 48 сати, то ћу учинити ја

В. К.

20. 06. 2021. у 14:36

НАКОН оптужбе председнице Судског савета Весне Симовић Звицер да ју је у Никшићу недалеко од локала "Ленокс" вербално напао фоторепортер "Дана" Жељко Шапурић "пљувајући је и псујући", а објавио портал ЦДМ, близак бившем режиму Мила Ђукановића, реаговао је Шапурић:

ОДГОВОР ЖЕЉКА ШАПУРИЋА: Уколико госпођа Звицер не поднесе кривичну пријаву у року од 48 сати, то ћу учинити ја

Фото: В. К.

- Запрепашћен сам објавом на вашем порталу, а да претходно макар не чујете другу страну. Једина истина у објави је да сам са друштвом седио на тераси локала, а све остало је подметачина усмерена да причини штету како мени лично, тако и мојој породици и редакцији за коју радим.

Весну Симовић Звицер не познајем, нити имам било шта против ње. Такође, кућно васпитање ми не дозвољава да користим речник који помиње Звицер, а посебно не према једној дами. Ја сам последњи човек који би некога прозивао и вређао на улици јер као дугогодишњи фоторепортер "Дана" итекако добро знам како је када вас вређају и насрћу. Оно што оставља горак укус ове објаве је чињеница, а што се да закључити из наслова, да је мета био "Дан" лично, а не ја.  Позивам госпођу Звицер да поднесе кривичну пријаву, а истражне органе да до детаља испитају овај случај. Онај, за кога се утврди да није говорио истину нека сноси последице. Уколико госпођа Звицер не поднесе кривичну пријаву у року од 48 сати, то ћу учинити ја. Особа која покрива тако одговорну функцију мора водити рачуна пре него што оптужи људе. Дужна је да буде пример, а не да оптужује на основу рекла-казала - поручио је Шапурић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)