НАСТАВЉА СЕ РЕПРЕСИЈА НАД СРБИМА: Полиција у Херцег Новом малтретирала прослављеног рукометаша

Novosti online

17. 04. 2021. у 19:20

ПРОСЛАВЉЕНИ рукометни голман некадашње државне заједнице Србије и Црне Горе Дане Шијан је данас више пута доживео велику непријатност када га је полиција у Херцег Новом малтретирала без једног јединог разлога.

НАСТАВЉА СЕ РЕПРЕСИЈА НАД СРБИМА: Полиција у Херцег Новом малтретирала прослављеног рукометаша

Фото: Принтскрин

Шијан је из Босне и Херцеговине ушао у Црну Гору, а како пишу медији, крајњи циљ му је био Чањ, где његова породица већ дуги низ година поседује неколико апартмана. Међутим, прву непријатност Шијан је доживео управо на црногорској граници где су га полицајци неко време задржавали и пропитивали, а затим пустили.

Ипак, ту се не завршавају непријатности прослављеног рукоментног голмана.

Наиме, на путу ка Херцег Новом га је зауставила интервентна полиција и наставила са малтретирањем. Према сазнањима медија, полицајци су тражили од Шијана да се скине у доњи веш, претресали су му аутомобил, не објашњавајући зашто и по чијем налогу то раде. У једном тренутку, неколико припадника интервентне јединице је, без разлога, Шијану задало неколико удараца по ребрима. 

Како пишу медији, Шијан је од БиХ до Црне Горе обавио један позив и то са носиоцем листе За будућност Херцег Новог Иваном Отовићем, са којим је дугогодишњи пријатељ, што је, уз чињеницу да је Шијан Србин, очигледно био разлог исљеђивања и малтретирања од стране црногорске полиције.

(Јадар инфо)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)