АНДРИЈА МАНДИЋ И МИЛАН КНЕЖЕВИЋ: Сведочење генерала Дикића показује како се злоупотребљавала државна моћ

В. К.

21. 02. 2021. у 11:49

АНДРИЈА МАНДИЋ И МИЛАН КНЕЖЕВИЋ: Сведочење генерала Дикића показује како се злоупотребљавала државна моћ

ПРОЦЕС Милан Кнежевић и Андрија Мандић

ЛИДЕРИ Демократског фронта Андрија Мандић и Милан Кнежевић казали су на конференцији за новинаре да сведочење некадашњег генерала српске Жандармерије у потпуности потврђује кривичну пријаву коју је против свог шефа Миливоја Катнића поднио специјални тужилац Живко Савовић.

- Вршилац дужности врховног државног тужиоца Ивица Станковић нема храбрости да ухапси главног специјалног тужиоца Миливоја Катнића. Сведочење Дикића показује како се злоупотребљавала државна моћ и  тужилачка функција. Нису сви храбри као Дикић и Бранка Милић, који нису поклекли под пристиском и садизмом Катнића и Чађеновића, који је тражио да упру у нас двојицу, Српску православну цркву, блаженопочившег митрополита Амфилохија, друге црквене великодостојнике, председника Србије, људе из Русије, како би глумили жртву по свету - рекао је Мандић.

Милан Кнежевић рекао је да је гостовање Дикића на ТВ Хепи још један од кључних доказа зашто је потребна измена закона.

- Одавно су се били створили услови да вд ВДТ Ивица Станковић, по службеној дужности, ако већ није хтео по нашим пријавама, покрене поступак против Миливоја Катнића и Чађеновића.

- Ми смо у сазнању да су делови АНБ и тужилаштва који су спроводили мере надзора над политичарима и новинарима значајн део тог материјала сачували и дали режимским медијима, и тајкунима блиским Демократској партији социјалиста, како би их користили - рекао је Кнежевић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)