ПРЕШАО СВАКУ ГРАНИЦУ: Скандал у зоо врту, тиктокер покушао да се иживљава на животињама (ВИДЕО)

Novosti online

16. 05. 2021. у 19:45

ТИКТОКЕР Зоран Јовановић популарност на овој друштвеној мрежи стиче на веома ружан начин, понижавањем људи, кршењем закона и бахаћењем.

ПРЕШАО СВАКУ ГРАНИЦУ: Скандал у зоо врту, тиктокер покушао да се иживљава на животињама (ВИДЕО)

Фото: Принтскрин

Зоран је недавно омаловажавао раднике градске чистоће када им је отимао метлу и ђубровник, затим је објављен је снимак на коме се Зоран затрчава, улеће у радњу како би скочио на кревет. Након што га је сломио, на снимку се види да разговара са радницима, а сада је отишао корак даље и згрануо јавност својим бахатим понашањем.

Наиме, на друштвеним мрежама је испливао бруталан снимак тиктокера који је отишао у зоо врт, са намером да малтретира животиње. Није се либио да улети у преграђени део са жирафама у нади да ће скакати по њима и јахати их. Сирота животиња насмрт преплашена почела је да бежи од њега кад је улетео као фурија, а чувар зоо врта је викнуо на њега, те је насилно прекинуто снимање, а даљи исход није познат.

Изазвао је гнев и бес на друштвеним мрежама, те су пратиоци осули дрвље и камење по њему, коме није довољно што се иживљава над људима већ је почео и над невиним животињама.

- Супер брате хајде тебе да затворимо и пустимо људе да те за*ебавају - гласио је један од коментара на Твитеру.

(Република)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Коментари (3)

011

17.05.2021. 08:18

За све постоје закони, па и за такве истриповане и згубидне јаднике. Проблем је једино у томе што се закони у Србији или уопште не примењују, или се примењују врло селективно.