ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА БЕОГРАЂАНЕ: Без воде сутра ова четири насеља, спремите залихе!

Novosti online

11. 05. 2021. у 15:54

ПОТРОШАЧИ у насељима Крњача, Котеж, Овча и Борча у среду 12. маја због неопходних радова на магистралном цевоводу у општини Палилула, остаће без воде од 8 до 18 сати, најављено је из ЈКП Београдски водовод и канализација.

ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА БЕОГРАЂАНЕ: Без воде сутра ова четири насеља, спремите залихе!

Фото: Архива

За најнужније потребе за пијаћом водом обезбеђене су ауто-цистерне.

Екипе Београдског водовода и канализација изводиће планиране радове на испирању водоводне мреже у општини Звездара од сутра до суботе, 15. маја.

Због тога ће повремене прекиде у снабдевању и умањен притисак воде од 22 до 6 сати, 12. и 13. маја осетити потрошачи у насељу Миријево, 13. и 14. маја - у блоку оивиченом Булеваром краља Александра и улицама Устаничком, Војислава Илића и Господара Вучића, а 14. и 15. маја - у насељима Велики Мокри Луг и Мали Мокри Луг.

Екипе "Београдског водовода" поручиле су да ће се трудити да радове обаве у што краћем року.

Такође апелују на потроšаче да припреме неопходне залихе воде за пиће и основне потребе.

Радови на редовном испирању водоводне мреžе, који се обављају неколико пута у току године, обезбедиће да вода на чесмама потроšача и даље буде задовољавајућег квалитета.

За све додатне информације потроšачи се могу обратити Контакт центру ЈКП „Београдски водовод и канализација" на телефон 3606-606, а обавеšтења о планираним радовима и кваровима на мреžи могу се потраžити и на web-адреси www.бвк.рс

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)