У КАЛУЂЕРИЦИ КАНАЛ ЗАТРПАН СМЕЋЕМ: Поток постао депонија

Ј.Д.

06. 05. 2021. у 17:40

ОСИМ што становници Калуђерице годинама кубуре са проблемом легализације, отвореним фекалним отвором и раскопаном главном саобраћајницом од недавно се боре и са нагомиланим отпадаом и то управо дуж Калуђерачког потока.

У КАЛУЂЕРИЦИ  КАНАЛ ЗАТРПАН СМЕЋЕМ: Поток постао депонија

Вечерње новости

Смеће, гајбице и картонске кутије само су део отпада који је уместо у канти завршио у Калуђерачком потоку.

И тако већ месецима се отпадци гомилају, а дивљу депонију нико не уклања. Одгворност се пребацује са једне стране на другу, а брег од гајбица и пластичних амбалажа сваким даном све је већи.

Надлежни из општине Гроца истичу да су у последњих неколико година у сарадњи са Јавним предузећем за развој ГО Гроцка у односу на опредељена средства више пута чистили корито. Углавном на деоницама где је било могуће прићи са одговарајућом механизацијом.

- Чишћење је рађено на различитим деловима у Калуђерици, а највише на почетку, узводно од улице Рибничке, у делу поред улица Бубањске и Ружине као и на делу улице Драгољуба Стојановића код моста и низводно изван насеља ка насељу Лештане - објашњавају надлежни из Горцке и на питање да ли је неко кажњен што је набацао смеће као и када ће бити очишћено нису одговорили.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Коментари (0)