ЗАУСТАВИЛИ ТРАМВАЈ ДА БИ СЕ СНИМАЛИ ЗА ТИК-ТОК: Инцидент на Новом Београду, возач због обесних тинејџера звао полицију! (ВИДЕО)

С. Б. М.

15. 04. 2021. у 01:27

НА друштвеним мрежама "Тик-ток" и "Фејсбук" је освануо снимак малолетника како притиска кочницу у трамвају на Новом Београду.

ЗАУСТАВИЛИ ТРАМВАЈ ДА БИ СЕ СНИМАЛИ ЗА ТИК-ТОК: Инцидент на Новом Београду, возач због обесних тинејџера звао полицију! (ВИДЕО)

Фото: Принтскрин

Возило се зауставља са неколицином путника у њему. Потом тинејџер говори како је возач позвао полицију, а на клипу се види и како запослени разговара са неким телефоном, а онда клинцима показује да зове МУП.

Возач је, наиме, затворио врата трамваја и онемогућио излазак путника, али и двојице вандала који су изазвали нагло кочење, и онда позвао полицију. Тинејџери су некако успели да изађу из возила, па се на следећем снимку види како беже. У опису снимка стоји: "Ха ха, на крају нам није дао да изађемо, па смо опет то урадили".

На овај снимак, реаговали су и други возачи трамваја, али и аутобуса.

Тинејџери чекају испред аутобуса, па кад затвори, и крене, одврну вентил врата и у њима онда нема ваздуха, те остану заглављена.

Фото: Принтскрин

T

У ГСП кажу да возачи често не пријављују овакве проблеме, али напомињу да ови инциденти нису пријатни ни запосленима ни путницима.

- Апелујемо на малолетнике да то не раде, јер може доћи до тешких последица - кажу у ГСП.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)