НОВИ ТРЖНИ ЦЕНТАР У ОБРЕНОВЦУ: На више од 8.000 квадратних метара биће 19 локала, посао за најмање 300 људи (ФОТО)

Танјуг

01. 03. 2021. у 10:32

НОВИ ТРЖНИ ЦЕНТАР У ОБРЕНОВЦУ:  На више од 8.000 квадратних метара биће 19 локала, посао за најмање 300 људи (ФОТО)

Фото: Принтскрин

У обреновцу су у току радови на изградњи новог тржног центра који би требало да буду завршени почетком маја, а очекује се да све буде спремно до 27. маја, када се планира отварање објекта.

Тржни центар са 8.250 квадратних метара и 19 локала, које ће закупити различите брендиране фирме, гради се у улици Краља Александра И, код уређеног бањског комплекса, наводи се на сајту општине Обреновац.

Како се истиче, након завршетка обе фазе изградње објекта, најмање 300 Обреновчана ту ће добити посао.

Председник општине Обреновац Мирослав Чучковић каже да се активно ради на уређењу целокупног простора у делу општине где ће бити нови тржни центар.

- Настављамо са уређењем овог простора, извођачи радова завршиће наш нови здравствени центар у објекту који се налази преко пута тржног центра и до краја године, односно већ на јесен имаћемо спреман и тај објекат - најавио је Чучковић и додао да ће нови здравствени објекат располагати најмодернијом опремом.

Тржни центар гради чешка компанија РЦ Еуропе, а пројектни менаџер те компаније Немања Мијатовић каже да је завршен велики део посла и да су остали радови на спољном уређењу, припремању паркинг простора, саобраћајнице, те да су у току завршни радови на изградњи канализације за све локале у објекту.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

Miki

01.03.2021. 21:19

Jos jedna glupost u nizu. Nestadose plodne oranice sve radi trznis centara i plasiranja proizvoda glubalistickih imperija i kompanija. Da ih bar grade na poljoprivredno neupotrebljivom zemljistu po mocvarama i slicno. A oni im dali najbolju i najrodniju zemlju. Srpskoj gluposti nikad kraja.