"КОРОНА" ЖУРКА НА ДОРЋОЛУ: Правили хаос упркос епидемији - један гост пао са крова на терасу

А. В. В.

25. 01. 2021. у 09:29

КОРОНА ЖУРКА НА ДОРЋОЛУ: Правили хаос упркос епидемији - један гост пао са крова на терасу

Фото: Принтсцреен

НОВА "корона" журка поново је узнемирила грађане главног града! Овога пута "на мети" су били станари из зграде у Капетан Мишиној 16 на Дорћолу.

Наиме, како су "Новостима" испричали, у ноћи између суботе и недеље ока нису могли да склопе читаве ноће због "партијања" великог броја људи који су правили весеље под називом "упркос корони" у изнајмљеном стану. Да галама, гласна музика, непристојно понашање и забрана окупљања нису били довољни, показао је и инцидент на крају када је један од гостију успео да падне са крова на терасу испод!

ОКУПЉАЊА

КОРОНА журке у престоници нису редак случај, о чему је наш лист у више наврата и писао. Несавесни грађани који нису марили за мере заштите правили су окупљања у изнајмљеним становима, али и бројним локалима у граду. С друге стране, што по пријави или при редовној контроли, припадници комуналне милиције небројано пута су интервенисали и растурали популарне "корона" журке.

Како су репортерима "Новости" јуче испричали револтирани и неиспавани станари из Капетан Мишине, на журци у шестособном стану је било око сто гостију, углавном младих, а међу њима је, наводно, било и странаца.

- Целе ноћи нисмо могли да заспимо од буке и гласне музике. Све време су галамили, бацали опушке, чак и саксије и чаше по нашим терасама и пролазу на улици. - наводе узнемирени станари.

- Затим су, када смо позвали полицију почели да прескачу на терасе других станова! Један од њих се шетао по крову и сручио на балкон поред нашег!

На прописане епидемиолошке мере и забрану окупљања гости на журци нису обраћали пажњу, штавише чак су јој и, према речима комшија, дали име "упркос корони". Осим тога испричали су нам и да станари из спорног стана не живе у овој згради, као и да не знају ко је био иницијатор славља. Такође, кажу да је ово први случај овакве журке у њиховој згради због чега су и били изузетно узнемирени и изненађени.

Уплашени станари због инцидента су били принуђени да позову полицију, која је, како кажу, брзо стигла. Међутим, за "Новости" су из Министарства унутрашњих послова кратко прокоментарисали да они нису надлежни за овај случај.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)