ДО ПОРОДИЛИШТА - НАОКОЛО: Раскопан део Балканске улице, знатно тежи приступ клиници "Народни фронт"

С. Б. МИЛОШЕВИЋ

22. 01. 2021. у 08:51

ДО ПОРОДИЛИШТА - НАОКОЛО: Раскопан део Балканске улице, знатно тежи приступ клиници Народни фронт

Затворени су делови три улице / Фото Н. Скендерија

У подножју Балканске, на раскрсници са улицама Адмирала Гепрата, Гаврила Принципа и Милована Миловановића од 1. јануара зјапи ископана рупа у склопу реконструкције Улице Милована Миловановића, односно Савског трга.

Међутим, због затварања ове три улице, приступ породилишту "Народни фронт" је отежан. Иако би радови требало да буду завршени до 31. јануара, мала је вероватноћа да ће ово чвориште бити асфалтирано за десет дана.

Будуће тате које своје супруге возе на преглед или у породилиште могу да се нађу у непријатној ситуацији када наиђу на овај кратер и схвате да не знају куда најбрже да стигну до породилишта. Већина је користила могућност да се из Улице кнеза Милоша искључи у Адмирала Гепрата, па уђе у Балканску и онда скрене десно у Краљице Наталије и тако стигне до клинике "Народни фронт". Међутим, збуњени возачи се врате у Кнеза Милоша, па у Немањину, да возе преко Савског трга, онда Савском све до Улице Михаила Богићевића (која је током радова једносмерна) како би стигли до Улице Гаврила Принципа, а онда скрену у Југ Богданову, прођу стајалиште аутобуса и укључе се у Краљице Наталије. За оне који се не сналазе добро по центру града, све ово може да буде веома стресно.

Рок за завршетак радова на овој раскрсници је 31. јануар. Ипак, по ситуацији на терену, чвориште ће бити затворено за саобраћај знатно дуже. Трговци из радњи у Балканској кажу да радника на том градилишту више нема него што има. Пешаци и овде прескачу препреке, газе по блату и обилазе око грађевинских машина не би ли стигли до циља.

АУТОБУСИ ПО ИЗМЕЊЕНОЈ ТРАСИ

ЗБОГ радова и аутобуси 52, 53, 56 и 56Л саобраћају измењено. У смеру ка Зеленом венцу саобраћају трасом кроз Савску, па кроз Михаила Богићевића и Гаврила Принципа до окретнице.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)