ГОРАН ВЕСИЋ ОБЈАВИО: Управо пуштен саобраћај у пуном профилу у Јурија Гагарина и Антифашистичким борбама (ФОТО)

Novosti online

31. 12. 2020. у 19:48

ГОРАН ВЕСИЋ ОБЈАВИО: Управо пуштен саобраћај у пуном профилу у Јурија Гагарина и Антифашистичким борбама (ФОТО)

Фото: Фејсбук/Горан Весић

ЗАМЕНИК градоначелника Београда Горан Весић објавио је да је управо пуштен саобраћај у пуном профилу у улицама Јурија Гагарина и Антифашистичке борбе које су које су реконструисане у оквиру проширења саобраћајница око нове аутобуске станице у Блоку 42.

- Као што сам обећао управо је пуштен саобраћај у пуном профилу у улицама Јурија Гагарина и Антифашистичке борбе, које су реконструисане у оквиру проширења саобраћајница око нове аутобуске станице у Блоку 42 - пише на Фејсбук профилу заменика градоначелника.

Завршена је реконструкција десне коловозне траке Улице Јурија Гагарина од излазне рампе Моста на Ади до Улице Марка Христића у дужини од око 600 метара са четири саобраћајне траке и Улице Антифашистичке борбе обе коловозне траке у дужини од 160 м, са по три саобраћајне траке за сваки смер.

Као што сам обећао управо је пуштен саобраћај у пуном профилу у улицама Јурија Гагарина и Антифашистичке борбе, које су...

Posted by Горан Весић on Четвртак, 31. децембар 2020.

У оквиру проширења саобраћајница око нове аутобуске станице у Блоку 42, изграђено је 1150 метара водовода, 1430 метара фекалне и атмосферске канализације, око 180 м новог топловода, посађено нових 35 стабала и урађено око 1250 квадратних метара травњака.

Уговорена вредност радова је 268.989.503,98 динара без ПДВ-а са роком за извођење до марта 2021. године када ће бити завршени и преостали радови.
 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)