АУТОБУСИ ВОЗЕ ИЗМЕЊЕНО: Путари у новобеоградским улицама Јурија Гагарина и Антифашистичке борбе до краја децембра

А. В. В.

19. 12. 2020. у 07:06

АУТОБУСИ ВОЗЕ ИЗМЕЊЕНО: Путари у новобеоградским улицама Јурија Гагарина и Антифашистичке борбе до краја децембра

Фото В. Н.

ЗБОГ извођења треће фазе радова у улицама Јурија Гагарина и Антифашистичке борбе од данас до краја месеца линије јавног превоза саобраћаће промењеним трасама. Трамваји ће се кретати несметано, а аутобуси измењено: линија 60, 94, линије 95, Е1 и Е6, смер ка Борчи.

Привремено успостављено стајалиште за 85, 89 и 94 у Улици Јурија Гагарина и даље ће бити у функцији (због немогућности коришћења стајалишта Блок 42), на позицији непосредно испред скретања за улазну рампу на Мост на Ади у смеру ка Бановом брду, Видиковцу и Реснику.

УКИДАЈУ СЕ ТРАМВАЈИ 9 И 14

ЗБОГ радова на демонтажи градилишног крана у Булевару ослобођења код броја 31, од данас у 4 сата до 21. децембра у 4 сата укидају се трамваји 9 и 14, а успостављају се привремене линије - трамвај 7Л (Устаничка - Блок 45) и аутобус 9Л (Трг Славија - Бањица 2).

Због радова се затвара цео смер улице Јурија Гагарина од Марка Христића до Антифашистичке борбе, као и две десне саобраћајне траке од улице Антифашистичке борбе до излазне рампе на Мост на Ади. Затим и десна коловозна трака Антифашистичке борбе од Јурија Гагарина до силазне рампе са Моста на Ади на улицу Антифашистичке борбе, као и десна коловозна трака улице Антифашистичке борбе од улице Јурија Гагарина ка Топлани.

Коловозна трака улице Јурија Гагарина у смеру ка Блоку 45 на делу од Улице Антифашистичке борбе до Марка Христића користиће се за двосмерно одвијање саобраћаја, док ће од Антифашистичке борбе ка Мосту на Ади функционисати три траке за смер према Блоку 45.

Због реконструкције окретнице "Панчевачки мост /Железничка станица/"од данас до 27. децембралиније 33, 37, 48, 58 и 96, које су до сада завршавале на том терминусу, привремено пребацују на кружну раскрсницу код Железничке станице "Дунав".

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)