НОВА ОДЛУКА У БЕОГРАДУ: Измене у градском превозу, редукују се поласци на 74 линије

Танјуг

29. 11. 2020. у 14:25

НОВА ОДЛУКА У БЕОГРАДУ: Измене у градском превозу, редукују се поласци на 74 линије

Фото Д. Миловановић

БЕОГРАДСКИ Секретаријат за јавни превоз обавестио је данас да ће редукција полазака на линијама јавног градског превоза после 18.30 и на линијама приградског и локалног превоза након 20 сати, бити обављена на основу снимања попуњености возила на линијама јавног градског, приградског и локалног превоза путника на територији Београда.

Како је саопштено, Секретаријат за јавни превоз и ЈКП ГСП "Београд" обавили су 26. и 27. новембра снимање попуњености возила на 119 линија градског превоза на 15 локација у периоду од 18 сати.

На основу анализе снимљених података и резултата добијених помоћу уређаја за бројање путника, од понедељка, 30. новембра, биће редуковани поласци након 18.30 на 74 линије због смањеног броја путника, наводи се у саопштењу.

Запослени Секретаријата за јавни превоз и СП Ласта а.д. Београд, у периоду од 23. до 27. новембра, обавили су снимања попуњености возила на свим линијама јавног приградског и локалног превоза у периоду после 18 сати.

На основу анализе снимљених података и резултата добијених помоћу уређаја за бројање путника, од уторка, 1. децембра, на 11 линија биће редуковани поласци након 20 сати због смањеног броја путника.

Путници, као и до сада, редове вожње за сваку линију јавног градског, приградског и локалног превоза могу видети на сајту Секретаријата за јавни превоз www.бгпревоз.рс .

Секретаријат је поново апеловао на кориснике јавног превоза на територији Београда да поштују обавезу ношења заштитних маски у возилима, као и на стајалиштима где се налази већи број људи.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)