„НОВОСТИ” У ПАТРОЛИ: Угоститељи поштују мере, госте испратили и пре 21 сат

Ј. Д.

18. 11. 2020. у 09:54

„НОВОСТИ” У ПАТРОЛИ: Угоститељи поштују мере, госте испратили и пре 21 сат

Милиционари у новобеоградском кафеу / Фото П. Милошевић

РАД угоститељских објеката синоћ су контролисали припадници Комуналне милиције, због нових мера којима је прописано да барови, кафићи и клубови не смеју да раде од 21.00 до 5.00.

На терену је било више екипа милиционара, а репортери "Новости" били су део патроле која је обављала контролу рада угоститељских објеката на Новом Београду. Током спроведене провере ниједан објекат није затечен у прекршају.

Приоритети су били локали у којима је претходних дана углавном било пријава због "живе" музике. Патрола се прво упутила на Ушће, где се налази највећи број престоничких сплавова, који су већ у 21.00 били затворени. Празни локали били су и у Омладинских бригада, Булевару Милутина Миланковића као и у Булевару Михајла Пупина. Унутар појединих објеката, милиционари углавном су само затицали запослене који су распремали локал, а након утврђене контроле установљено је да су последње госте испратили око 20.45 часова.

- Власници угоститељских објеката свесни су ситуације у којој се налазимо, и заиста поштују мере - истичу из Секретаријата за послове комуналне милиције. - Ако стигнемо у локал тачно у 21.00 и затекнемо госте, замолимо све да напусте објекат и поштују предвиђено радно време.

Током синоћне вечери контрола угоститељских објеката била је и у центру града, дуж Кнез Михаилове улице, Скадарлије, на Врачару и Савском венцу. Патроле су се упутиле и ка Барајеву и Лазаревцу.

ТРЖНИ ЦЕНТРИ

СКРАЋЕНО радно време од синоћ је и у тржним центрима широм престонице. На разгласима су се купци још од 20.30 упозоравали да до 21.00 морају да напусте објекат.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)