РЕЗЕРВИСАНО ЗА САНКЕ: Град донео одлуку о затварању саобраћајница у случају снежних падавина

М. С.

30. 10. 2020. у 09:44

РЕЗЕРВИСАНО ЗА САНКЕ: Град донео одлуку о затварању саобраћајница у случају снежних падавина

Фото П. Милошевић

ИАКО снега у престоници нема ни на видику, а по тренутним прогнозама метеоролога, неће га још бити, градске службе већ су спремиле одлуке које важе у зимским условима.

Уколико снежног покривача буде у довољној количини, београдски малишани добиће на неколико општина улице само за санкање.

У складу са решењем којим се утврђује посебан режим саобраћаја у периоду од 1. новембра до 1. априла следеће године, за време трајања снежног покривача обуставља се саобраћај за возила хитних служби, возила полиције, хитне помоћи, ватрогасна возила, возила за хитне интервенције, на Вождовацу у Улици Катарине Ивановић, од Игњата Јоба до Растка Петровића, Грчића Миленка, од Љубе Чупе до Озренске.

Звездарски малишани имаће на располагању Улицу Милана Милићевића, од Војводе Саватија до Димитрија Туцовића. За чаролије на снегу у Земуну је резервисана цела Синђелићева улица, док ће Палилулци имати Маљенску, од Јуре Керошевића до Уралске, као и Данила Илића, од Чиче Романијског до Прибојске.

Раковичани ће моћи да уживају на снегу, ако га буде, у Станка Пауновића Вељка, од Богдана Жерајића до Борске улице. Сењачка, од Персиде Миленковић до Војислава Вучковића, као и Фабрисова, од Звечанске до Добропољске.

У центру града биће затворена Рељина улица, од Краљице Наталије до Призренске, на Чукарици Улица Владимира Чопића, од Здравка Јовановића до Милана Делића.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)